Zakelijk chocolade bestellen

Ben je opzoek naar een chocolade relatiegeschenk voor je personeel of wil je chocolade als cadeau geven voor een bijzonder zakelijk moment? Dan staat Chocolin voor je klaar! Bij ons is het mogelijk om unieke chocolade geschenken te bestellen. Hieronder lees je wat wij voor je kunnen betekenen:

Chocolade personeelsgeschenken

Verras je personeel met een luxe chocoladecadeau. In ons zakelijk assortiment vind je Sinterklaas chocolade voor bedrijven, chocolade om te geven voor Kerst en voor nog vele andere gelegenheden. Je kunt kiezen uit ambachtelijke chocoladeletters, luxe handgemaakte bonbons voor Kerst, heerlijke chocolade paaseitjes en nog veel meer. Heb je zelf een geweldig idee, of heb je speciale wensen? Laat het ons weten en neem contact op! We denken graag met je mee om elke gelegenheid bijzonder te maken met chocola!

Gepersonaliseerde chocoladecadeaus

Zeg het met chocolade! Want voor elk soort moment kun je iemand verrassen met een gepersonaliseerd cadeau van chocolade. Geef een jarige werknemer een unieke chocoladereep cadeau (kies bijvoorbeeld zelf de favoriete smaak), of laat de naam van de persoon op de reep zetten. Wil je graag een bedankje geven aan alle gasten van een evenement of wil je een goede indruk achterlaten bij een relatie? Dan zit je met chocolade altijd goed, want wie houdt er niet van chocola? Unieke gepersonaliseerde chocoladecadeaus bestel je bij Chocolin!

Chocolade met logo bestellen

Kan ik ook mijn bedrijfslogo op chocolade laten zetten? Jazeker! Bij Chocolin is het ook mogelijk om chocolade te voorzien van een logo. Liever een persoonlijke boodschap of slogan op chocolade zetten? Ook dan denken wij graag met je mee in de mogelijkheden. Bestel chocolade met logo online bij Chocolin.

Online chocolade bestellen bij Chocolin

Het is mogelijk om als bedrijfsgeschenk chocolade te bestellen bij Chocolatier Chocolin. Omdat chocolade lastig te verzenden is (denk aan warm weer en breekbaar) leveren wij alleen onder specifieke voorwaarden. Daarom vinden wij het fijn om in eerste instantie jouw wensen te bespreken om zo teleurstellingen te voorkomen. Samen kijken we naar de beste manier om jouw zakelijke chocoladecadeau te maken en te bestellen.

Als onze chocoladegeschenken worden op bestelling met de hand gemaakt in onze winkel in Oud-Beijerland.

Ik wil meer informatie over chocolade als zakelijk geschenk

Wil je nog meer informatie over het geven van chocolade als zakelijk geschenk? Laat het ons dan weten via e-mail. Mocht je al een idee hebben, of ben je er al helemaal over uit? Dan kun je ook een e-mail sturen naar: linda@chocolin.nl